Διαμονή

Στο πανέμορφο λιμάνι του Ναυπλίου!

Superior Double/Triple Sea View Rooms

Κατάλληλα για δύο ή τρία άτομα

Από 22 έως 24 τμ., τα Superior Double/Triple Sea View Rooms διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται οι σύγχρονοι ταξιδιώτες! Τα δίκλινα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι και τα τρίκλινα με ένα ακόμη κανονικό κρεβάτι, είναι ιδανικά για 2 ή 3 επισκέπτες που θέλουν από τις διακοπές τους ξεκούραση και χαλάρωση!

Interior Single Rooms

Ιδανικό για ένα άτομο

Τα Interior Single Rooms είναι ιδανικά για έναν επισκέπτη που θέλει να επισκεφτεί το μαγευτικό Ναύπλιο για δουλειά ή για αναψυχή! Η μοντέρνα επίπλωση των περίπου 12 τμ. των δωματίων με μονό ή ημίδιπλο κρεβάτι και οι γήινοι τόνοι συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για μία ήρεμη και χαλαρωτική διαμονή.

Side Sea View Double/Triple Rooms

Ιδανικό για ζευγάρια!

Με περίπου 22 τμ. το κάθε ένα, τα Side Sea View Double/Triple Rooms μπορούν να χαρίσουν χαλάρωση σε 2 ή 3 επισκέπτες. Είναι εξοπλισμένα με 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, ενώ στο τρίκλινο υπάρχει ένα ακόμη μονό κρεβάτι.

Quadruple Street View Rooms

Για οικογένειες ή παρέες

Με έκταση περίπου 22 τμ. και όλες τις ανέσεις τα Quadruple Street View Rooms μπορούν να προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης σε 4 επισκέπτες. Διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια και μία κουκέτα.

Double/Triple Street View Rooms

Για δύο ή τρία άτομα

Τα Double/Triple Street View Rooms αποτελούνται από περίπου 22τμ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 επισκέπτες σε 3 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Η μίνιμαλ διακόσμηση και επίπλωση χαρίζει το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης σε όλους τους επισκέπτες, ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με καρέκλες και τραπέζι για να απολαύσετε τον καφέ σας απολαμβάνοντας τη θέα σε έναν από τους πιο κινηματογραφικούς δρόμους της πόλης του Ναυπλίου!

Double Street View Rooms

Ιδανικά για ζευγάρια

Ιδανικά για μία εξόρμηση στο Ναύπλιο, τα Double Street View Rooms θα φιλοξενήσουν τις πιο χαλαρωτικές στιγμές σας! Αποτελούνται από 16τμ. στα οποία θα βρείτε 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και είναι κατάλληλα για 2 επισκέπτες. Δεν διαθέτουν μπαλκόνι, όμως η θέα σε ένα από τα πιο όμορφα σοκάκια του Ναυπλίου είναι η ιδανική εικόνα να αντικρίζει κανείς το πρωί μετά από έναν ξεκούραστο ύπνο!

Interior Double Rooms

Κατάλληλα για δύο άτομα

Τα Interior Double Rooms μπορούν να φιλοξενήσουν 2 επισκέπτες σε δύο άνετα μονά κρεβάτια. Τα 22 τμ. των δωματίων είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε την κράτηση σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ